lunes, 1 de abril de 2013

Truita amb suc d'Ulldemolins

Temps de preparació: 40'


Ingredients
Espinacs
Ous
Fessols
Bacallà
alls
Pebre vermell
Oli d'oliva
Sal


Agafem els espinacs i els morfim (vol dir amassar-los, estrènyer-los amb les mans fins que facin suc. ), els fregim i fem una truita amb fesols i espinacs.
Fregim el bacallà, l'oli del fregit el posem en una cassola de terra o sofregirem els alls i unes fulles de julivert tot trinxadet; quan els alls agafin color, tirem una cullerada o dues de farina, es deix rossejar, i llavors hi tirem aigua freda i un pols de pebre vermell i sal. Deixem que arrenqui el bull. 
Tindrem la truita d'espinacs feta, quan sigui freda es talla a trossos i es posa a la cassola amb el bacallà. I amb poc foc ho tindrem una bona estona fins que el suquet faci xup-xup.

No hay comentarios:

Publicar un comentario