Temps de preparació: 1:00h
Ingredients
Ingredients
Cuixetes de pollastre o
Gall dindi
Pebrot verd
Ceba
Patates
Llimona
Pastilla de concentrat
Espècies
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Salpebrem les cuixetes, i les posem a una safata amb oli, jo li poso també
pebrot verd tallat a tires, ceba, un parell de tallets de llimona, una pastilla
de concentrat de pollastre espolsada per sobre i especies (farigola, romaní,,,
al gust) es rega amb vi blanc i al forn. De tant en tant cal remullar les
cuixetes amb el mateix suc. I a mitja cocció li poso les patates tallades a
talls ni molt prims ni molt gruixuts. No les poso al principi perquè sinó es
cremen...
Es pot fer
amb cuixetes de pollastre o de gall dindí, però aquestes últimes necessitaran
una mica més de cocció, ja que son més grans (verdad verdadera....).
No hay comentarios:
Publicar un comentario