lunes, 1 de abril de 2013

Cuixetes al forn

Temps de preparació: 1:00h

Ingredients
Cuixetes de pollastre o Gall dindi
Pebrot verd
Ceba
Patates
Llimona
Pastilla de concentrat
Espècies
Oli d'oliva
Sal
Pebre

Salpebrem les cuixetes, i les posem a una safata amb oli, jo li poso també pebrot verd tallat a tires, ceba, un parell de tallets de llimona, una pastilla de concentrat de pollastre espolsada per sobre i especies (farigola, romaní,,, al gust) es rega amb vi blanc i al forn. De tant en tant cal remullar les cuixetes amb el mateix suc. I a mitja cocció li poso les patates tallades a talls ni molt prims ni molt gruixuts. No les poso al principi perquè sinó es cremen...
Es pot fer amb cuixetes de pollastre o de gall dindí, però aquestes últimes necessitaran una mica més de cocció, ja que son més grans (verdad verdadera....).


No hay comentarios:

Publicar un comentario