Temps de preparació: 1:00h
Ingredients
Ingredients
Musclos
Tomàquet
Ceba
Vi blanc
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Bitxo
Julivert
Netegem els
musclos (treure la barba i brutícia de la closca) i en una olla posem un got de
vi blanc i els musclos i ho escalfes tot, amb la olla tapada, fins que estiguin
tots oberts. A part, en una cassola de fang, fem un sofregit de ceba i
tomàquet, i opcionalment li pots posar bitxo. Posem una mica de sucre per
l'acidesa del tomàquet i salpebrem al gust. Al sofregit li hem de posar el suc
que ha quedat de bullir els musclos, i quan veiem que agafa una consistència
espesa, li afegim els musclos, (jo els poso amb mitja closca, així la salsa
entra millor i no se'ns colarà cap musclo dolent), remenem i deixem fent xup
xup una estoneta.. .. També és opcional una miqueta de julivert.
No hay comentarios:
Publicar un comentario