lunes, 1 de abril de 2013

Musclos a la marinera

Temps de preparació: 1:00h

Ingredients
Musclos
Tomàquet
Ceba
Vi blanc
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Bitxo
Julivert

Netegem els musclos (treure la barba i brutícia de la closca) i en una olla posem un got de vi blanc i els musclos i ho escalfes tot, amb la olla tapada, fins que estiguin tots oberts. A part, en una cassola de fang, fem un sofregit de ceba i tomàquet, i opcionalment li pots posar bitxo. Posem una mica de sucre per l'acidesa del tomàquet i salpebrem al gust. Al sofregit li hem de posar el suc que ha quedat de bullir els musclos, i quan veiem que agafa una consistència espesa, li afegim els musclos, (jo els poso amb mitja closca, així la salsa entra millor i no se'ns colarà cap musclo dolent), remenem i deixem fent xup xup una estoneta.. .. També és opcional una miqueta de julivert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario