Temps de preparació: 45'
Ingredients
Sèpia
Carxofes
Ceba
Vi blanc
Oli d’oliva
Per
la picada
Pa
Alls
Ametlles
Avellanes
Xocolata
Julivert
En una
cassola fregiu la sèpia tallada a trossos petits fins que quedi doradeta.
Reserveu. En el mateix oli fregiu una ceba a foc lent fins que quedi
transparent, i aprofiteu per fregir un parell de dents d'all i una llesca de
pa, que reservareu en un paper absorbent. Amb els alls, la llesca de pa, unes
ametlles i avellanes torrades, un trosset de xocolata i un polsim de julivert
feu una picada. Quan la ceba ja estigui transparent, afegiu les carxofes netes
de fulles i tallades en 8 trossos, la picada i la sípia i remeneu be. Per
últim, poseu vi blanc fins cobrir-ho tot i deixeu a foc lent fent xup-xup. El
plat estarà quan la carxofa i la sèpia estiguin tendres. Si us quedeu sense suc
abans d'això li afegiu vi, i si us queda molt caldós, doncs una miqueta de
farina per espessir.
anem a provar-ho,a la nit t'explico que tal
ResponderEliminar