domingo, 15 de enero de 2017

Albergínies farcides de xampinyons

 Temps de preparació: 0:45h

Ingredients
Albergínies
Xampinyons
Julivert
Oli
Sal
Pebre

Abans de res talleu les albergínies per la meitat, els hi feu uns talls en diagonal i en creu per la seva part interior i els poseu al forn. Mentrestant saltegeu els xampinyons amb una mica d'oli i all, i quan estiguin ja ben fets hi afegiu una mica de julivert. Reserveu. Quan les albergínies estiguin cuites, les retireu del forn, i quan siguin fredes les buideu amb l'ajut d'una cullera, intentant no fer malbé la pell. Barregeu el contingut de les albergínies amb els xampinyons, salpebreu al gust i ompliu les pells de les albergínies amb el farcit, intentant repartir-ho per igual. Ho cobrim amb formatge per gratinar i ho tornem a posar al forn, però ara tan sols amb la part de dalt encesa. Una vegada gratinades ja les podeu servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario