viernes, 13 de enero de 2017

Carxofes amb cloïsses

Temps de preparació: 1:00h

Ingredients
Carxofes
Cloïsses
Farina
Llimona
Alls
Julivert
Sal

Retireu les fulles exteriors més dures de les carxofes i talleu les puntes de les quals hi deixeu. Renteu les carxofes, talleu-les a trossos petits i fregueu-les amb el suc de llimona per evitar que es rovellin. Poseu-les a bullir amb aigua, sal, suc de llimona i dues cullerades de farina fins que estiguin cuites. A banda, poseu un raig d'oli en una cassola al foc i afegiu-hi els alls trinxats petits, fins que es daurin. Afegiu-hi una mica de farina i deixeu-ho coure un parell de minuts. Mulleu-ho amb l'aigua de les carxofes i afegiu-hi el julivert, les cloïsses i les carxofes, i deixeu-ho coure 4 min més fins que les cloïsses s'obrin. Tasteu-ho de sal i serviu-ho en plats calents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario