Temps de preparació: 1:00h
Ingredients
Carxofes
Cloïsses
Farina
Llimona
Alls
Julivert
Sal
Retireu les fulles exteriors més dures de les carxofes i talleu les puntes de les quals
hi deixeu. Renteu les carxofes, talleu-les a trossos petits i
fregueu-les amb el suc de llimona per evitar que es rovellin. Poseu-les a
bullir amb aigua, sal, suc de llimona i dues cullerades de farina fins que
estiguin cuites. A banda, poseu un raig d'oli en una cassola al foc i
afegiu-hi els alls trinxats petits, fins que es daurin. Afegiu-hi una
mica de farina i deixeu-ho coure un parell de minuts. Mulleu-ho amb
l'aigua de les carxofes i afegiu-hi el julivert, les cloïsses i les
carxofes, i deixeu-ho coure 4 min més fins que les cloïsses s'obrin.
Tasteu-ho de sal i serviu-ho en plats calents.
No hay comentarios:
Publicar un comentario