Temps de preparació: 1:30h
Ingredients
Llom de bacallà
Pèsols
Carxofes
Farina
Oli d'oliva
Sal
Per a la picada:
1 cabeça d'alls escalivats
Alls
Aametlles torrades
Avellanes torrades
Julivert
Talleu les carxofes a trossos i sofregiu-les en una paella amb oli calent fins que siguin rosses. Els reserveu en paper absorvent. A continuació, enfarineu el bacallà i fregiu-lo a la mateixa paella, sense que us quedi gaire ros i també el reserveu. Mentrestant, escaldeu-los en una cassola amb aigua bullint,
coleu-los, reserveu-los i reserveu també l'aigua d'escaldar-los.
Per fer la picada, piqueu al morter els alls escalivats, l'all cru, les ametlles, les avellanes i el julivert.
Tot
seguit, en una cassola, sofregiu la picada. Quan sigui rosseta,
poseu-hi mitja cullerada de farina, remeneu-la fins que s'hagi desfet,
afegiu-hi l'aigua d'escaldar els pèsols i deixeu-ho bullir fins que
s'espesseixi i agafi textura. Després, incorporeu-hi el bacallà, els
pèsols, i les carxofes, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure de 6 a 8
minuts més, i ja el podreu servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario