domingo, 5 de febrero de 2017

Patates braves

Temps de preparació: 0:40h

Ingredients
Patates
Ceba
Tomàquet
Salsa Perrins
Pebre vermell picant
Pebre blanc
Vi negre
Xocolata
Oli d'oliva
Alls
Sal
Romaní

Escaldem les patates que haurem tallat a daus, uns 5 minuts. No han de quedar bullides, només escaldades. Les eixuguem i quan estiguin fredes les posem al congelador sobre paper absorbent i separades entre elles, per evitar que s'enganxin.
En una paella amb una mica d'oli fem un sofregit de ceba i tomàquet. Quan estigui fet afegim una branca de romaní, la salsa Perrins, els alls tallats molt petits, el vi negre i la xocolata trencada a trossets.
Ho remenem fins que se'ns desfaci la presa de xocolata i s'evapori l'alcohol.Després hi afegim el pebre blanc i el pebre vermell picant, ho remenem fins que se'ns quedi tot ben repartit. Deixem que faci xup-xup i una vegada fet ho passem per la batedora. Recordem abans de treure la branca de romaní. Una vegada tot triturat ho poseu en un biberó.En una paella amb oli ben calent fregiu les patates que teníeu al congelador. Una vegada fetes ja ho podeu servir amb la salsa per sobre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario