sábado, 12 de octubre de 2013

Guatlles amb arros i verdures

Temps de preparació: 0:35h

Ingredients:
Guatlles
Arros rodó
Pastanaga
Pèsols
Ceba
Alls
Aigua
Oli d'oliva
Sal
Pebre


Netegem les guatlles i separem les carcasses.
Per fer el caldo, piquem la ceba i l'all i ho sofregim amb una mica d'oli. Li afegim les carcasses, i quan estiguin daurades, afegim aigua fins a cobrir-ho tot be i corregim de sal. Al cap de 15 minuts aproximadament ho colem i reservem el caldo.
Per un altre costat, fregim les guatlles fins que estiguin daurades i reservem.
En la mateixa cassola, posem la pastanaga tallada a daus petits i els pèsols, i deixem que es faci una mica. A continuació afegim l'arròs i deixem que es dori una mica. Desprès li posarem les guatlles i el caldo. Ho deixarem fent xup-xup uns 20 minuts aprox. vigilant que no es quedi sense caldo. Si cal podem afegir una mica d'aigua.
Passat aquests temps retirem del foc i ho tapem 5 minuts amb un drap net. Passat aquest temps ja podem servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario