sábado, 12 de octubre de 2013

Bacallà a la llauna

Temps de preparació: 0:30h

Ingredients
Llom de bacallà
Alls
Julivert
Pebre vermell dolç
Farina
Vi blanc


Enfarinem i fregim els lloms de bacallà, no cal massa ja que despres anirà al forn. Una vegada fet els posem en una safata per anar al forn.
En el mateix oli hi posarem l'all i el julivert ben picat i remenarem be molt poc temps, ja que l'all es crema molt fàcilment. Seguidament posarem una culleradeta de pebre vermell dolç i seguirem remenant suaument fins que tot s'agafi be, Afegirem un got de vi blanc i ho deixem tot durant uns 3 o 4 minuts més, remenant de tant en tant.
Passat aquests temps, ho aboquem tot per sobre del bacallà i ho posem al forn pre-escalfat uns 180ºC durant uns 4 o 5 minuts, o fins que el bacallà estigui daurat. I a taula!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario