miércoles, 29 de mayo de 2013

Bacallà amb samfaina

Temps de preparació: 1,30h

Ingredients
Llom de bacallà
Farina
Ou
Oli d'oliva

Per la samfaina
Pebrot verd
Pebrot vermell
Alberginia
Carabasso
Ceba
Tomaquets naturals
Oli d'oliva
Sal
Sucre


En una cassola poseu oli d'oliva. Poseu la ceba i quan estigui mig cuita afegiu el pebrot vermell i verd tallat a cuadrets petits. Quan veieu que els pebrots ja comencen a estovar-se, afegiu l'albergínia i el carabassó. Deixeu que vagi fent i li afegiu el tomàquet (si es natural, escaldat, sense pell ni llavors....millor). Rectifiqueu de sucre (per l'acidesa del tomàquet) i de sal, i quan veieu que tots els ingredients estan tous i melosos, apagueu el foc. Jo faig pots al bany Maria per conserva, i així sempre en tinc per quan en be de gust.
El bacallà l'heu de passar per ou i farina i fregir en una paella amb abundant oli, i una vegada us quedi cruixent, reservar en paper absorbent.
Quan tingueu la samfaina feta, afegiu el bacallà i ho deixeu una estoneta a foc suau tot junt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario