sábado, 6 de julio de 2013

Pollastre amb escamarlans

Temps de preparació: 1:30h

Ingredients:
Pollastre
Escamarlans
Tomàquet
Ceba
Farina
Sal
Oli
Brandy
Brou de pollastre

Per la picada:
Alls
Ametlles
Avellanes
Julivert
Pa o gal·letes Maria
Xocolata
Anís

Salpebrem el pollastre, l'enfarinem i l'enrossim en una cassola de fang. Reservem.
Amb el mateix oli fregim els escamarlans i també reservem. En la mateixa cassola fem un sofregit de ceba i tomàquet. Mentrestant fem una picada amb dos dents d'all que haurem sofregit abans amb una mica d'oli, ametlles, avellanes, pa torrat o gal·letes Maria, julivert i xocolata. Quan estigui tot ben picat, li afegiu un ragolinet d'anís i acabeu de remenar be.
Quan el sofregit estigui fet, afegiu el pollastre i la picada, remeneu be i aboqueu el brou de pollastre fins que quedi tot cobert i ho deixeu a mig foc que vagi fent el xup-xup. Quan hagi reduït tot el brou, li afegiu els escamarlans i deixareu uns 10 minuts més.
Aquests és un plat que es recomana fer el dia abans de menjar, així la salsa reposa millor. Guardeu-ho tapat i fora de la nevera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario