jueves, 6 de abril de 2017

Aletes de pollastre al forn a la meva manera

Temps de preparació: 0,50h

Ingredients
Aletes de pollastre
Oli
Alls
Vi blanc
Pastilla caldo de carn
Pebre vermell dolç
Pebre vermell picant (opcional)
Pebre negre

Primer de tot escalfem el forn a uns 150/180°. En un bol mesclem l'oli, els alls ben picats, el vi blanc, el pebre vermell dolç, el pebre vermell picant (si li volem donar un toc picant, si no no cal), la pastilla de caldo de carn i una mica de sal. Ho remenem tot bé i ens ha de quedar una salsa més aviat espessa (si queda molt líquida, podeu posar una mica de farina). Seguidament posem les aletes salpebrades i les deixem macerar una mitja hora. Una vegada passat aquest temps, posem les aletes en una safata per anar al forn i per sobre li afegim una mica més de la salsa. Les deixarem al forn fins que estiguin fetes, i si cal, els hi doneu la volta a mitja cocció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario