Temps de preparació: 0,50h
Ingredients
Aletes de pollastre
Oli
Alls
Vi blanc
Pastilla caldo de carn
Pebre vermell dolç
Pebre vermell picant (opcional)
Pebre negre
Primer de tot escalfem el forn a uns 150/180°. En un bol mesclem l'oli, els alls ben picats, el vi blanc, el pebre vermell dolç, el pebre vermell picant (si li volem donar un toc picant, si no no cal), la pastilla de caldo de carn i una mica de sal. Ho remenem tot bé i ens ha de quedar una salsa més aviat espessa (si queda molt líquida, podeu
posar una mica de farina). Seguidament posem les aletes salpebrades i
les deixem macerar una mitja hora. Una vegada passat aquest temps, posem
les aletes en una safata per anar al forn i per sobre li afegim una
mica més de la salsa. Les deixarem al forn fins que estiguin fetes, i si
cal, els hi doneu la volta a mitja cocció.
No hay comentarios:
Publicar un comentario