lunes, 17 de abril de 2017

Bacallà al pil pil

Temps de preparació: 0:40h

Ingredients
Llom de bacallà
Patates
Oli d'oliva
Alls
Bitxo

En una cassola baixa amb oli d'oliva fregim els alls sencers fins que estiguin daurats. Els retirem, i en el mateix oli posem els bitxos i el bacallà, començant amb la pell cap amunt. 4 minuts després li donem la volta i tan sols 4 minuts per banda i banda. Retirem el bacallà i el bitxo i aboquem l'oli en un altre recipient per deixar-lo temperar. Agafem una altra cassola baixa, li posem un rajolí d'oli d'oliva i agafem un colador de reixa a poc a poc anem afegint l'oli de coure el bacallà on tenim l'aigua que ha deixat i amb el colador anem remenant l'oli nou i el de coure fins que faci una cremà molt suau i més aviat groguenca. És important que l'oli de coure no estigui calent, ja que sinó, no lligarà la salsa.
Posem el bacallà en una safata, aboquem el pil pil per sobre i el decorem amb els alls per sobre. Es pot acompanyar amb uns talls de patata bullida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario