sábado, 17 de mayo de 2014

Bacallà de Divendres Sant

Temps de preparació: 0:40h

Ingredients
Llom de bacallà
Pèsols
Carxofes
Espàrrecs de marge
Ous
Ceba
Oli d'oliva

Per la picada
Ametlles
Alls
Julivert
Xocolata (optatiu)

En una cassola fregirem el bacallà prèviament enfarinat i el reserveu. En el mateix oli enrossirem les carxofes tallades en 8 trossos. Reservem. Seguidament posarem la ceba ben picada i la tindrem fins que quedi una textura de sofregit. Afegirem les carxofes, els pèsols, els espàrrecs i la picada i ho deixarem coure a  foc mig.
Quan veiem que redueix una mica, posarem els ous durs tallats per la meitat i el bacallà i ho deixarem coure uns 5 minuts i ja podrem servir.
D'aquest plat he vist diferents receptes. Algunes els hi posen tomàquet al fer el sofregit, d'altres porten algun altre ingredient. La que jo he posat és una més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario