lunes, 5 de mayo de 2014

Bacallà amb espaguettis a l'orenga i puré de poma i pèsol

Temps de preparació: 0:30h.

Ingredients
Morro de bacallà
Espaguettis
Pèsols
Poma Goden
Oli d'oliva
Orenga
Sal
Pebre

Primer posarem a punt de sal el bacallà canviant l'aigua les vegades que calgui. Una vegada a punt, el passarem per una paella antiadherent per la part de la pell i seguidament el posarem al forn a 180ºC.
Mentrestant bullirem la pasta i la saltejarem amb orenga i salpebrem.
Passarem la poma pelada i els pèsols per una olla amb oli i ho triturem fins aconseguir un puré.
Per acabar farem un oli de pèsols amb quatre pèsols bullits i una mica d'oli suau.
Per muntar el plat, primer posarem els espaguettis com a base, a sobre el bacallà i al damunt el puré. Ho decorarem amb l'oli de pèsols.
Extret de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Pèsol del Maresme 2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario