lunes, 31 de octubre de 2016

Coca de recapte

Temps de preparació: 0:45h

Ingredients
Per la massa
400g de farina (si és de força millor)
20g de llevat premsat
10g de sal
un raig d'oli d'oliva
150 g d'aigua 

Pel farçit
 Tomàquets madurs
Cebes
Albergínies
Pebrots
Botifarres/salsitxes
Oli d'oliva
sal

Per fer la massa, barregeu la farina i la sal, afegiu el llevat esmicolat i per últim l'aigua. Treballeu-la fins que no s'enganxi i si cal, afegiu farina o aigua segons demani. La deixeu reposar en un bol amb un pèl de farina i tapat amb un drap.
Paral·lelament, en una safata pel forn poseu les albergínies i els pebrots tallats per la meitat i sense llavors i les cebes pelades, hi aboqueu força oli i ho poseu al forn que prèviament haureu escalfat a 180°, i ho deixeu fins que estigui tot escalivat. A mitja cocció hi poseu les botifarres/salsitxes.
Una vegada reposada la massa, l'esteneu sobre un paper de forn, i amb un corró la treballeu fins que us quedi prima i d'una mida que us càpiga a la safata del forn.
Una vegada escalivades les verdures, l'oli sobrant de la cocció l'escampeu per sobre la massa. Si veieu que no us arriba per tota, n'hi poseu de més. Aneu distribuint les verdures escalivades al vostre gust. Talleu el tomàquet a rodanxes i també l'afegiu. Ho torneu a posar al forn a la mateixa temperatura d'abans. Quan veieu que la massa ja comença a tenir color ho traieu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario