domingo, 16 de octubre de 2016

Arròs amb verdures

Temps de preparació: 1:00h

Ingredients
Arròs
Tomàquet
Albergínia
Carabassó
Ceba
Porro
Pebrot Verd
Pebrot vermell
Brou de verdures
Sal
Oli
Pebre

En una cassola de fang poseu una mica d'oli i quan estigui a temperatura, poseu un foc mig i aboqueu primer de tot el pebrot verd i vermell, ja que costa una mica més de fer. Quan veieu que ja comença a fer-se, poseu la resta de verdures, totes tallades a quadrets petits. Ho aneu remenant per evitar que es cremi res. Una vegada totes les verdures estiguin ben tovetes, i afegiu el tomàquet natural (si és ratllat i no de pot millor). Deixeu que es vagi coent tot, i quan el tomàquet ja està fet, hi aboqueu l'arròs i remeneu bé perquè es vagi barrejant i impregnant dels sabors. Quan veieu que l'arròs ja comença a estar torradet, i aboqueu el brou de verdures, que l'haureu mantingut calent fins al moment, fins que cobreixi tot. Ho deixeu fins que l'arròs estigui fet.

Si us quedeu sense brou abans, li aneu afegint o podeu posar-li aigua, però sempre calenta, ja que sinó tallareu la cocció de l'arròs.

Quan el retireu del foc, tapeu i ho manteniu així uns 10 minuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario