martes, 17 de junio de 2014

Coliflor amb salsa de carabassó

Temps de preparació: 0:40h

Ingredients
Coliflor
Patates
Carabassó
Ceba
All
Formatge ratllat
"Quesitos"
Llet
Oli d'oliva
Sal
Pebre

Posarem a bullir la col i la patata per separat, i les patates a trossos petits i irregulars. Mentrestant fregirem en una paella la ceba tallada petita, dues dents d'all picats i el carabassó també tallat petit. Quan ja estigui tot cuit retirarem i ho posarem en un recipient per passar-lo per la batedora, li afegirem els "quesitos" i un got de llet, però sense batre molt, volem que tingui una mica de textura, no que quedi totalment líquid. Salpebrem al gust.
Quan la patata i la coliflor ja estiguin ben bullides, ho colarem i en una safata per anar al forn disposarem els ingredients de la següent manera: a sota la coliflor a trossos petits, per sobre la patata, i ho cobrirem tot amb la salsa que hem batut. Per acabar li posem formatge ratllat i al forn.


No hay comentarios:

Publicar un comentario